Hej kära blogg!

Nu ska jag bekänna en sak, jag saknar USA. Av alla länder jag rest till är nog USA det land som jag uppskattat mest. Jag känner mig lite okultiverad nästan att tycka så, men samtidigt så åker jag inte dit för att bevandra mig i skräpkultur utan landet bjuder ju faktsikt på en mängd intressanta saker!

Jag var i USA 2012 och då var det östkusten som stod på schemat. Främst för att resan dit var mycket billigare. Vi var ett gäng på 3 killar och vi började i New York och avslutade i Miami.

Västkusten – Bästkusten

Men det jag vill göra nu är att upptäcka den fantastiska västkusten. Västkusten är väl nästan det mest kända och populäraste i USA så jag vill verkligen få uppleva den innan jag dör. Tyvärr är det en dyr resa och inget man gör hur som helst. Men jag och Emma har pratat en del om det och vi har börjat ett gemensamt sparande. Målet är att göra denna resa våren 2017!

Är det någon som har tips och råd för en västkustsresa i USA så är ni mer än välkommna att höra av er! 🙂

Några saker jag direkt kommer på att jag vill göra är: Golds Gym, San Fransisco och Alcatraz, L.A, Hollywood, The strip, Las vegas……. Oj shit vad det finns grejer när man tänker efter!!

Tagga USA 2017!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *